VERHUURD : Appartement Tilburg West AZ3081

 850,00

Prijs €850- is excl. G/W/L
VERHUURD

Out of stock

Description

Op de eerste verdieping van dit kleinschalig appartementencomplex treft u dit fijne drie-kamerappartement. Het complex is gebouwd omstreeks 1966 en het appartement is in de loop der jaren keurig onderhouden. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 75m². Verder treft u een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een dichte keuken en een doucheruimte. Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar. In het souterrain is er een eigen berging. De verwarming geschiedt door middel van blokverwarming. Het warme water komt van een geiser. Het appartement aan de voorzijde voorzien van kunststofkozijnen, aan de achterzijde zijn dit houten kozijnen met dubbele beglazing.

Indeling: 

Begane grond: centrale entree met brievenbussen, intercom en trapopgang.

Eerste verdieping: gezamenlijke entree met naastgelegen appartement.

Appartement: entree, hal met toegang tot alle vertrekken en de meterkast met aardlekschakelaar.

De dichte keuken in rechte opstelling is voorzien van een spoelbak en mengkraan en een tegelvloer. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de doucheruimte en het balkon.

De doucheruimte is half betegeld en is voorzien van een douche met mengkraan, een vaste wastafel en de aansluiting voor de wasapparatuur.
In de hal bevindt zich de toiletruimte.
Vervolgens komt u in de royale woonkamer met veel lichtinval en toegang tot het balkon. De wanden in de woonkamer zijn geschilderd en de twee slaapkamers zijn voorzien van structuurbehang. De hal, woonkamer en beide slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer.

Additional information

Oppervlakte

Bijzonderheden

,

Borg

€850,-