VERHUURD: Appartement Tilburg West PC1436

 950,00

Prijs €950,– is per maand, excl. G/W/L
Beschikbaar 01-03-2019

Description

Op zeer goede locatie, op 5 minuten fietsafstand van het centrum, gelegen goed onderhouden 3-kamer appartement. Het appartement is op de eerste verdieping van het complex gelegen, maar biedt ondanks deze ligging toch volop privacy en fraaie uitzichten aan zowel de voor- als de achterzijde. Het appartement beschikt over een balkon en een berging op de begane grond. Dit appartement is voorts gelegen op goede bereikbaarheid van de Universiteit van Tilburg, NS-station Universiteit, winkelcentrum “Intermezzo”, alsmede bosgebied “Oude Warande”.

Begane grond complex 
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, liftinstallatie, alsmede toegang tot het trappenhuis en de galerijen. Toegang tot de individuele bergingen

Appartement: 
De hal/entree is voorzien van een laminaatvloer, met spuitwerk afgewerkte wanden en plafond.

De entree is verder voorzien van een garderobenis, centrale deuropener en de meterkast (3 groepen, aardlekschakelaar). Vanuit de entree zijn bijna alle overige ruimtes van het appartement te bereiken.

De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 23 m² en is voorzien van een parketvloer, met spuitwerk afgewerkte wanden en plafond. De woonkamer beschikt over twee vaste kasten. Vanuit de woonkamer is de tweede slaapkamer bereikbaar.

De dichte keuken is aan de galerijzijde van het complex gelegen en is voorzien van vinyl op de vloer, gedeeltelijk betegelde wanden en een stucwerk plafond. De keuken is verder voorzien van een licht keukenblok in hoekopstelling met onder- en bovenkastjes en de volgende apparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven, geiser (huur), koel- vriescombi (ter overname), wasmachine- en droger aansluiting.

De ouderslaapkamer is aan de achterzijde van het complex gelegen en heeft een oppervlakte van circa 16 m² (oorspronkelijk 2 slaapkamers). Deze slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, met structuurverf afgewerkte wanden en een spuitwerk plafond. Deze slaapkamer is verder voorzien van een tv-aansluiting, een draairaam en biedt toegang tot het balkon.

De tweede slaapkamer van circa 11 m² is aan de galerijzijde van het complex gelegen en is voorzien van een laminaatvloer, met spuitwerk afgewerkte wanden en plafond. Deze slaapkamer beschikt verder over een vaste kast en een draairaam.

De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een douche met thermostaatkraan en een vaste wastafel met spiegel en planchet. Het separate toilet is naast de badkamer gelegen en is gedeeltelijk betegeld.

Additional information

Oppervlakte

Bijzonderheden

, ,

Borg

€950,-