Huis verkocht met hulp van A-Wonen

Over A-Wonen

A-Wonen is de snelste makelaar van Tilburg en omstreken. Wij hebben een groot netwerk waardoor wij snel en veilig voor u aan de slag kunnen. Wij zijn gespecialiseerd in verhuur, hypotheken, verzekeringen en vertalingen. Wij bieden een full service pakket.

Pandeigenaren

A-Wonen biedt pandeigenaren een snelle en klantgerichte service aan. Dankzij ons grote klantenbestand vinden wij snel de juiste huurder voor u pand. Mocht u een werkgevers verklaring willen, dan controleren wij deze.

  • Wij zorgen voor een goede bemiddeling tussen u en de huurder.
  • Als pandeigenaar blijft u altijd het recht op inspraak op u pand behouden.
  • Dit hele pakket bieden wij geheel kosteloos aan.

Woningzoekende

Bent u op zoek naar een woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot bestand aan woningen en gaan samen met u op zoek naar de woning die het beste bij u past.

Mocht het toch voorkomen dat we niet de juiste woningen voor u beschikbaar hebben, schrijf je dan geheel kosteloos in voor onze nieuwsbrief. U wordt door middel van deze nieuwsbrief dan op de hoogte gehouden van onze nieuwe woningen.

Wanneer u zich inschrijft gaan we natuurlijk ook actief op zoek naar de woning die het beste bij u past. Wij zorgen ook voor al u bijkomende verzekeringen.

Aankoopmakelaar

A-Wonen is een gespecialiseerd aankoop makelaar. Voor u zoeken wij naar woningen en helpen u onderhandelen.

  • Wij geven ook betrouwbaar hypotheek advies
  • Verzorgen taxaties voor uw pand

Kortom, wij verzorgen als aankoopmakelaar het hele plaatje van A tot Z.