VERHUURD: Appartement Goirle ML1041

 1.150,00

Prijs €1150,– is per maand, incl. G/W/L , internet, tv

Description

De woning is gelegen in de buurt Goirle-Centrum. De buurt heeft naar verhouding veel oudere inwoners van 65 jaar en ouder. Verder is het een betrekkelijk levendige buurt.

Qua bereikbaarheid is de woning redelijk tot goed bereikbaar. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Goirle, loopafstand van een supermarkt en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Tweede verdieping

Op deze etage bevinden zich woonkamer met keuken, 2 slaapkamers, een bergruimte en de badkamer. In de bergruimte zijn aansluitingen voor was- en droogapparatuur geplaatst en bevinden zich de warmtepomp en de warmteterugwininstallatie.

Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer met keuken. De kamer is zeer ruim: maar liefst 20 m2 en heeft een aangrenzend dakterras van circa 20 m2. Het is een fijne ruimte om te genieten van de ochtendzon. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers die even groot zijn. Het zijn mooie logeer-, werk-, of kinderkamers.

Badkamer
De comfortabele badkamer is helemaal licht betegeld en uitgerust met een douchehoek, een staand closet en twee wastafels.

Buiten
De kamer geeft toegang tot het grote dakterras.

Parkeren en fietsenberging
Bij het appartement hoort een eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex “De Hovel”. Dit deel van de garage is alleen, via rolpoort met afstandsbediening, voor bewoners toegankelijk. Naast de entree van de woning ligt de gezamenlijke fietsenberging. Alles dichtbij dus!

Additional information

Oppervlakte

Bijzonderheden

,

Borg

€1150,-