VERHUURD: Appartement Tilburg Noord NS1161

 950,00

Prijs is per maand excl. G/W/L
VERHUURD

Description

Sfeervol goed onderhouden gemeubileerd 2-kamer appartement met fraai uitzicht, balkon en een centrale ligging ten opzichte van winkels, uitvalswegen en centrum.

Vanuit de gezamenlijke entree met intercomsysteem en brievenbusopstelling komt u via het trappenhuis op de 3-de verdieping. Vanuit dit trappenhuis is er een doorgang naar een eigen ruime berging met daglicht en elektra en een aparte meterkast in het souterrain.

Indeling appartement:
Hal
De ruime hal met intercom en radiator geeft toegang tot de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en aparte toiletruimte.

Woonkamer:
Vanuit de woonkamer is er een fraai uitzicht op de aangrenzende bomen langs de Ringbaan West nabij de Hasseltrotonde.

Keuken:
De keuken bevindt zich aan de andere zijde van de ruime hal en is eveneens voorzien van een tegelvloer. Vanuit deze keuken is er toegang tot het balkon. En ook vanaf deze zijde is er zicht op het omliggende groen.

Slaapkamer:
Dit appartement heeft 1 slaapkamer die voorzien is van een inbouwkast. De ruime slaapkamer (± 10 m²) grenst aan het balkon. In deze kamer is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en garderobekast.

Badkamer en separate toiletruimte:
Deze compacte badkamer en aparte toiletruimte zijn netjes uitgevoerd. De kleurstelling van de badkamer met doucheruimte, wastafel en wasmachineaansluiting is neutraal beige en wit. Grotendeels voorzien van tegels gecombineerd met stuukwerk.

Balkon:
Het knusse balkon is zowel bereikbaar vanuit de slaapkamer als vanuit de keuken. Achter de paneeldeur op dit balkon bevindt zich de HR-ketel.

Additional information

Oppervlakte

Bijzonderheden

,

Borg

€950,-
Energielabel G