VERHUURD: Appartement Tilburg West PR1119

 1.100,00

Verhuurd

Description

Dit sfeervolle appartement is gelegen op de vierde verdieping van een complex aan de rand van woonwijk Het Zand.
Het appartement beschikt onder meer over een ruime woonkamer, drie slaapkamers, een aparte keuken met inbouwapparatuur, twee eigen bergingen in het souterrain en een balkon met uitzicht op de groene woonomgeving. De ligging nabij uitvalswegen, winkelcentrum Westermarkt, scholen, sportfaciliteiten en het station is gunstig. Ook de stad is op de fiets snel bereikbaar.

Woonkamer
De ruime woonkamer heeft door de kamerbrede raampartij veel lichtinval en een fraai uitzicht op de groene woonomgeving. De kamer biedt door de afmeting en indeling diverse inrichtingsmogelijkheden. Er is plaats voor een loungebank en een grote eettafel voor zes personen. Aan de woonkamer grenst het balkon dat via een deur toegankelijk is.

Keuken
De keuken is gesitueerd aan de galerijkant van het appartement. De rechte opstelling aan de ene zijde biedt praktische werk- en kastruimte. Aan de andere kant is plaats voor een koelkast. Er is een vaatwasser, een gaskookplaat met vier pitten, een afzuigkap en een combimagnetron. Er is ook plaats voor de wasmachine en de boiler hangt netjes uit het zicht achter een wandje. De tegelvloer is licht van kleur net zoals de keukenfronten.

Slaapkamers
Het appartement beschikt over drie slaapkamers: twee aan de achterzijde en een aan de galerijzijde.
De hoofdslaapkamer (circa 13 m2) is gelegen aan de achterzijde. De kamer biedt plaats aan een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. De tweede slaapkamer is een goed formaat (circa 9 m2) logeer- of werkkamer. De derde slaapkamer (circa 7 m2) is bereikbaar via de badkamer en ligt aan de voorzijde. Je hebt met deze kamer allerlei mogelijkheden, zelfs het vergroten van de badkamer kan. Alle kamers hebben door de grote ramen veel lichtinval en bieden een prettig uitzicht op de woonomgeving.

Badkamer
Het appartement beschikt over een compacte badkamer met een wastafelmeubel en een douchehoek met thermostaatkraan, een hand- en regendouche. De goed onderhouden betegeling is licht van kleur met een moderne accenttegel. De badkamer is bereikbaar via de keuken.

Buiten
Het balkon aan de achterzijde is een prima plek om buiten te zitten.

Additional information

Oppervlakte

Bijzonderheden

, ,

Borg

€1650,-